svētdiena, 2012. gada 23. septembris

tā tagad būs?

Nesaukšu sevi gluži tur par zabadaka senjoru, jo pati apmeklēju to tikai otro gadu, bet pareizi jau ir, kā Auce teica - mēs, protams, arī mēdzam tur piedzerties, bet nu nejau tādā līmenī. Sabiedrība tur mainījusies pamatīgi. Sēžot tur savos sešpadsmit, jūtos kā liela sieviete, jo nesaprotu, kur vispār palikušas kaut kādas vērtības un pieklājība. Pat kritiskajiem zupēdājiem te vairs nebūtu, ko teikt. Zabadaks nav tā vieta, kur aiziet, lai ar visiem un visām noņemtos vai runātu vai huj zin ''jokotu'' par vagīnām. Gribējās vienkārši pateikt IZAUDZ.

3 komentāri:

  1. Kas tas bija par pēdējo pasākumu?
    Es Zabadaku sāku apmeklēt pirms 7 gadiem. Neteiktu, ka tobrīd tas izskatījās kā fotogrāfija, kura ir apskatāma "Zabadaka vēsture" sadaļā, bet kā iestāde tagad izskatās nevar salīdzināt ar to, kā tā bija agrāk. Ja jau tu tagad saki, ka "tolaik zāle bija zaļāka", man ir bail iedomāties, kā tur ir tagad, jo tad, kad es beidzu uz turieni iet, jau bija kļuvis pabriesmīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sāk nākt pārāk daudz mazgadīgi cilvēki, lai piedzertos un bučotos, un beztēmā runātu par vagīnām. protams, ir jau arī normāli cilvēki, kas aiziet uz zabadaku, jo tas ir zabadaks, bet nu ir, kā ir.

      Dzēst